Om förskolan på finska, Esikoulusta

Esikoulusta

Hällbyn esikou

lu tarjoaa työtavan jossa lapset saavat päivittäin mahdollisuuden tutkia, havaita ja osallistua omaan oppimiseensa.

Esikoulussa työskentelee kanssatutkivia pedagoogeja jotka antavat haasteita jokaiselle lapselle heidän omista kiinnostuksista ja kokemuksista riippuen.

Stabbymetsn läheisyys houkuttelee leikkimieliseen opetukseen lähiympäristössä. Esikoulun sisätiloja muunnellaan lasten kiinnostusten ja tarpeiden mukaan.

Täällä kohtaatte lastenne kanssa pedagoogeja, joilla on laaja pätevyys ja vahva usko siihen että kaikki lapset osaavat. Tahdomme vahvistaa jokaista lasta luottamaan omaan itseensä ja kykyynsä.

Hällbyn esikoulu perustuu 4:stä kotiosastosta joista yksi on suomenkielinen: Huvikumpu/Villekulla, Ängen, Dalen ja Gläntan. Lapset ovat 1-5:een vuotiaita.

Uppsala Kommuns vision på finska

Uppsalan kunnan visio: Kaikki lapset onnistuvat.

Huvikumpus mål:

Huvikummun tavoitteet:

• Että lapsilla ja aikuisilla on turvallinen arki esikoulussa
  • Että jokainen lapsi saa ilon ja mahdollisuuden kehittää ja vahvistaa suomenkieltä sekä tutustua suomalaiseen kulttuuriin.
  • Että ilmapiirimme on iloinen ja haastava jossa lapset voivat kehittyä omaan tahtiinsa.
27 oktober 2015